News

Visit Weasler at SIMA 2019 in Paris

Are you planning to attend SIMA 2019 this month at Paris Nord Villepinte in France? This leading international agri-business show runs from February 24-28 and brings together more than 1,800 companies from … More»

Weasler at Agritechnica 2017

In anticipation for Agritechnica, Weasler cordially invites you to visit us at our stand A04 in Hall 15. AGRITECHNICA, the leading trade fair for agricultural machinery, will take place in Hanover from 12 to 18 November.

Weasler at the 2017 SIMA in Paris!

a short impression

Careers

logocareer

 

Challenge… Opportunity…The Drive to LEAD – Choose Actuant!

Actuant provides the advantage of working in a large company with the agility and variety of a small company. Learn about us and explore our career opportunities to see where you can grow and lead.

Weasler Engineering BV

Weasler Engineering BV is een jonge dynamische internationaal georiënteerde organisatie die aandrijfassen, veiligheidskoppelingen en tandwielkasten ontwikkelt, produceert en verkoopt voor landbouwwerktuigen. Weasler Engineering BV is een 100% dochter van Weasler Engineering Inc. in de USA. Weasler Engineering Inc. is de marktleider in de Noord Amerikaanse markt op dit gebied en heeft ambitieuze plannen om ook haar marktaandeel in de Europese markt verder te vergroten met haar top kwaliteit producten. Hierin heeft de organisatie Weasler Engineering BV een leidende rol en opereren wij vanuit Wijchen, hebben we een extra productielocatie in Hongarije en een lokale supportpositie in Frankrijk. Voor de Weasler-groep zijn in totaal zo’n 500 medewerkers werkzaam.

Weasler Engineering is onderdeel van de Amerikaanse multinational Actuant. Dit bedrijf met een beursnotering aan de NYSE is wereldwijd actief met meer dan 6.500 werknemers in verschillende industriële markten. Actuant richt zich vooral op groei in nieuwe markten, verticale marktintegratie en op LEAN manufacturing in verschillende industriële marktsectoren.

Door de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de Weasler producten, een grote mate van expertise in engineering oplossingen en een klantgerichte mentaliteit, is Weasler in staat een steeds belangrijkere positie in te nemen in de Europese markt. Met klanten zoals Lely Industries, Claas, John Deere, Case/New Holland en Agco, is Weasler Engineering toonaangevend op het gebied van aftakassen en onderdelen. Weasler verkoopt direct aan deze grotere (wereldwijde) OEM accounts, maar ook aan de kleinere (lokale) OEM’s. Daarnaast wordt via een uitgebreid netwerk van distributeurs, zowel onderdelen als een volledig productassortiment aan aftakassen verkocht.

Wat bieden wij?
Weasler Engineering is een zeer dynamisch en ambitieus bedrijf, volop in ontwikkeling. Wij bieden een stimulerende omgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf breed te ontwikkelen